söndag 19 november 2006

Taco kväll !!


Förfesten skedde hos Linnéa med matlagning, glada vänner och Alkohol. Jag och Gisela testade att bygga vår fylla på Xcider och sprit, det var gott men frågan är om det är liga givande som öl? Vi blanda goda drinkar med mycket is, eftersom vi var oerhört impade av Linnéas inbyggda ismaskin i kylskåpet. Lite gladare och vingligare tog vi bussen till stan.

Festandet inne på Seven började med hetsköp i baren, med tanke på halva priset, För mej blev det 1 rödshot, 1 whiterussian och 1 Xcider wasabi/lemon om jag inte minns helt fel körde gisela på öl och redbullvodka. Efter att kastat i sej drinkarna var det dags att börja spåra med kortet (inga fler komentarer om det). Gisela lyckades vara med på en vimmelbild då måste jag också tillägga att Gisela Aldrig är med på vimmelbilder. Den här bilden var i och för sej inte medveten, notera att båda blundar. Det blev många shotts, mycket dans och lite hångel under våra 5½ väl spenderade timmar inne på Seven. Efter ett gemensamt beslut om att inte gå till donken denna gång ragga vi taxi och drog hem. Jag och carro blev utelämnade då vi inte fick platts i första taxin och va tvugna att åka ensamma, men mungiporna sänktes inte för det.

Efterfesten började med mat :) tacos som blivit över från middan. Sen tog Linnéa fram spriten och festandet var i fullgång igen. De var ganska lungt till en början, men va fan hände ?!?! Gisela, följt av två killar tar av sej brallorna och börjar dansa, jag blir ombedd av anonym att ta av mej tröjan och dansa jag me, men efter alla drinkar skvalpande i magen och tacon som ja precis tryck i mej så avböjde jag erbjudanet och jag misstänker att alla mådde bra av de :D Efterfesten fortsatte att glida utför, det var jävligt skoj. Allt och alla spåra och jag är glad över att jag somande 06.00 dvs 1½ timme före de andra och 1½ timme före gisela HAHAHA. Den redan nämnda ismaskinen kom väl till pass på morgonkvisten och vi avslutade vår vistelse ihop med var sin pizza.

6 kommentarer:

Sanna och Gisela sa...

hahaha....

Vilanstreets sa...

Påminner mig lite om när jag å mackan dansade nakna tillsammans under en hel Celine Dion-skiva. Men det ska vi nog inte prata om nu..

Sanna och Gisela sa...

mackan de där e ju en klassiker, alla e ju alltid fulla när dom gör sånt, eller ?

Navve sa...

Tihi =)

Sanna och Gisela sa...

Till mekr aka tini wieni. Vi har iaf mer i skrevet än dej.

dah_ sa...

gööööööööttans med tacos!