torsdag 23 november 2006

Sanna och Gisela slår till igen...

Morsning !!

Gårdagen resulterade i en oplanerad utgång och minus på kontot. Det blev ingen förfest innan, så lik som sist blev det happy hour som gällde. Drickan försvann snabbt och lika så den eventuella moralen. Sanna förvandlades snabbt till en juckande kuttaperkaboll som Gisela vill uttrycka de. Vi tog på oss ansvaret att hjälpa en nybliven 18åring att hitta ett ragg för kvällen. Han var inte den lättaste att övertyga och med tanke på att alla brudar va feta, fula eller för långa för denne 165 meters man (+ 5 cm). Sanna insåg snabbt att misslyckandet var nära och tog då på sej ansvaret att agera kvällens ragg, uppdraget slutfört. Från den ena tungan till den andra vi vandra. Då Linnea skulle hämta sej lite sömn inför morgondagens skola bestlöt hon sig för att lämna oss. Tappra krigare som vi är stannade vi kvar, dränkte våra sorger och kämpade på för laget. Gisela har nu sen förra veckans dunder bild, utökat sin portofolie och detta hemska skräckasenarie kan bevittnas på www.kingandqueen.se och www.seven.se. Sanna utökade sin kundkrets som drinkluder och lyckades bygga en rejäl fylla som inte uppsakttades av alla, allra minst av taxichaffören på vägen hem. Samma skämt drogs 10 ggr i rad och han blev då tvungen att be henne hålla käfften.

Kvällens pinsamhet: Gisela kommer något gladare och lättare ute från toan efter ett lyckat toalett besök. Färdens styrdes mot dansgolvet väl där va katastrofen ett faktum. Sanna (+ resterande seven besökare )skrattade och pekade ner mot Giselas fötter hon insåg då att hon hade fått med sig mer än den underbara lättnaden. Ack där nere hade en fripassagerare parkerat sej. Fötterna inlindade i toa papper stog hon nu där och såg katastroffen passera i revy.

Kvällen avslutades med ett aktiondrama. Gisela sitter och filosoferar på en välplaserad box utanför Seven, plötsligt flyger hon ner i marken hon inser det faktum att hon har blivit ner puttad. Inför hurrande åskådare skriker hon och slår detta moster i ansiktet. Hon gick vinnande ut ur fighten och beredd att möta världen. Resan gick vidare mot donken där vi tryckte i oss två hamburgare och såg magarna jäsa.Vi kände att vi hade gjort de mesta möjligt av kvällen och vi såg ut en ensam taxibil som vårt nästa offer. Taxi chaffören gick med på att köra hem oss för en mindre summa som han senare kom att ångra. Väl hemma lade vi oss att sova och att vakna upp i ångestens gylleneland.

Hej då, nu ska vi gå ut och så...

1 kommentar:

Vilanstreets sa...

Jetefina flikor po bilderna!!!