söndag 26 november 2006

Fullpackad helg.

Hej, hej hemskt mycket hej.

HÖR OCH HÄPNA! Vi har motionerat, vi flyttade våra feta arslen från Sanna till Gisela vilket motsvarar ca 4 km. Vi försökte dock att upprepa detta dagen efter, men kom inte längre än till Ica (20 m från Giselas hus)
där vi fick ringa efter undsättning, men som man brukar säga Mycket väsen för litet ull? sa gumman som klippte grisen.


Fredagen fortsatte med en hettsig förfest hemma hos Linnéa där det blev till att svepa. Vi landade som vanligt inne på Seven. Sanna lyckades skaffa sej en stalker aka Lars Wallin, han lyckades hålla sej inom 1 meters radie ända fram till ca 04.00 då vi fick ge tydliga tecken på att de var mer än okej om han gav sej hemåt. För denna insatts delas fredagens tapperhets medalj ut till honom.
Gisela startade eget på burgerking, vilket Sanna inte var speciellt road över. När man får stå ute i kylan, med klackar högre än eifeltornet och en kebabtallrik som blir kall och man får höra att Gisela stått en hel frivillig halvtimme och delat ut ketchup. Företaget gick strax efter i kk. Det var en jätte rolig kväll med vänner drinkar och ragg.



På lördagen drog vi ut lite senare, vi fick skjutts av vår trogne vän Linnéa och som sällskap i bilen var även Mathilda och Carro me. För ovanlighetenskull besökte vi d12 eftersom att Snook skulle spela där. När vi kom dit var ju självklart baren första stationen. Efter att en redbullvodka slinkit ner beställde vi på nytt. Den här gången blev det en varsin shot och en annansdrink. Strax efter börjar Gisela att koka i facet och vi drar in på toan för att checka läget. Hennes ansikte var helt rödflammigt och vi förstog på direkten att det måste varit en allergisk reaktion från antingen lakris eller annanas. Prickigkorv upplevelsen ska Gisela självklart undvika i framtiden. Vi fick i alla fall gå ut å softa i en gränd å snacka lite skit för att rodnaden skulle gå ner. Efter något som kändes som en kvart men visade sej vara 1½ timme var Gisela återställd och vi drog in på krogen igen. Precis när vi kom in började Snook spela. Alla tjejer blev helt sjukt galna och det var svårt för oss att ta sej längstfram men som vanligt lyckades vi även med det. Sanna kom med den briljanta ideén att en stippshow skulle passa in jäkligt bra just då. Så av med skjortat på scenen och Sanna får njuta av sin stund i rampljuset. Efter att den oerhört korta spelningen nått sitt slut beslutade vi oss för att dra hem dvs Seven. På vägen dit ser Sanna en av killarna i Snook och Sanna erbjuder att våldta honom, men de va inget han nappade på. Vakterna tyckte att vi var för fulla för att komma in på Seven men de förstod senare att det var Sannas skor som va kruxet. Efter en väl spenderad halvtimme på Seven drog vi hem.


Kvällens bästis pris delas ut till Niklas K.

So long fuckers

2 kommentarer:

ChalleONE sa...

ni är galna, helt sjukt assåååå!

Vilanstreets sa...

fuck d12, saker försvinner där inne. Tex kepsar och minnet :/